Sloop en Nieuwbouw Fotografie

Ook doe ik aan Sloop en Nieuwbouw fotografie. Voornamelijk in mijn woonplaats Tilburg. Wat begon als een eigen fotoblog over sloop nieuwbouw en renovatie is deze fotoblog Mijnpiushaven een bekende site geworden in TilburgHiervan heb ik al vele bouw fotoreportages van gemaakt. Ook voor diverse bedrijven die mij inhuurden om bouwfoto’s te maken die ze weer gebruikten voor hun website en andere online media.

Meer foto’s over de bouw van appartementencomplex houbenstaete van fundering tot de bewoners er in zijn wonen volg dan deze foto blog

 Nieuwbouw

Ook de nieuwbouw die er voor in de plaats komt en er al staat. Zoals de hotspot van Tilburg Nieuwbouw aan het water bij Piushaven daarvan heb ik diverse fotoseries geschoten. Van nieuwbouw Appartementen en horeca maar ook, Historische Horeca panden die verbouwd zijn in de bouwstijl die nu bij de Piushaven past.